2021-08-17 13:08:45• hírek • Bede Emőke

Augusztus végén Tasnádra érkezik a TIFF Unlimited karaván - Filmajánlókkal

augusztus 26 - augusztus 27

Egy többszörösen díjazott spanyol vígjátékkal és egy közel 10 éven át forgatott természetfilmmel érkezik augusztus 26-27. között Tasnádra, pontosabban szólva a tasnádi termálstrandra a TIFF Unlimited karaván.

Augusztus 26-án, csütörtökön 21 órától a Sentimental (m.: Szenvedélyes szomszédok) című spanyol komédiát fogják vetíteni. „A középkorú házaspár, Laura és Julio kényelmesen él szép madridi lakásában. Egy nap felfigyelnek az új szomszédokra, akik az áthallatszó zajok alapján rendkívül eseménydús és örömökben gazdag életet élnek. Áthívják őket vacsorázni, és Salva és Ana megmutatják nekik, hogy a szenvedélyes szerelem még sok év után is lángolhat két ember között” – olvasható a Cesc Gay által írt és rendezett spanyol komédia szinopszisában. A film egyik főszerepében Javier Cámara látható, akit a nézők a Beszélj hozzá és a Rossz nevelés című filmekből, illetve Az ifjú pápa és a Narcos sorozatokból is ismerhetnek. A női főszerepben pedig Belén Cuestát köszönthetjük majd, akit mostanában A nagy pénzrablás című sorozatban, Manila karakterét alakítva lehet látni.
 


Augusztus 27-én, azaz pénteken 21 órától a Dan Dinu és Cosmin Dumitrache által rendezett Vad Románia kerül bemutatásra, melyet közel 10 éven át forgattak a készítők. A több száz órányi nyersanyagból összevágott alkotás az ország természetét ismertető legkomplexebb román dokumentumfilm, és olyan különleges, illetve nehezen megközelíthető helyszíneket tár a nézők elé, amelyeket korábban nem láthattak.


A járványügyi óvintézkedések betartásával zajló eseményre a belépés ingyenes.
 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: